Segítségnyújtás az ország több településén

A CEDEK EMIH Izraelita Szeretetszolgálat elkötelezett abban, hogy a zsidó közösségen túl is segítsen, felhívva a figyelmet arra, hogy a társadalmi felelősségvállalás egyetemleges: nemre, korra és vallásra való tekintet nélkül.

Szeretetszolgálatunkhoz beérkezett ruhaneműket, cipőket, játékokat és babaápolási cikkeket ismét eljuttattuk oda, ahol szükség van rá.

A DHL Express Magyarország Kft. vitte a csomagjainkat az ország 15 településére, ahol több mint 50 család illetve gyermek kapott tartós élelmiszert, ruhát, pelenkát és cipőt, többek közt a Hajdúsági Gyermekotthonban élők.

Köszönet a felajánlóknak, hiszen nélkülük nem tudnánk adományozni: a családoknak akik összegyűjtötték és elhozták nekünk a ruhákat és a játékokat, a Koraszülött ruhagyűjtő csoportnak a takarókért és a kisruhákért, a Meds Trade Globalnak a pelenkákért és a DHLnek, aki ingyen viszi házhoz a csomagokat,  és az önkénteseknek, akik segítettek összeállítani az adományokat.

Továbbra is várjuk a felajánlásokat (ruha, tartós élelmiszer és játék) valamint a leveleket azoktól, akiknél szükség van a segítségre.

Minden segítség számít!

További információért hívják a +36 30 352 0088-as telefonszámot.

Minden segítség számít!