CEDEK Szeretetszolgálat Weiss Manfréd Népkonyhák

A CEDEK EMIH Izraelita Szeretetszolgálat 2018 nyarán nyitotta meg az első népkonyháját a Baross utca 81 szám alatt. A kezdetektől kiemelten fontosnak tartottuk, hogy minden vendégünket a barátságos környezet  és ízletes étel mellett kedves szavak is fogadják.  A napi menü öthetente ismétlődik. Ételeink  változatosa, megtalálhatóak rajta  levesek, tésztaételek, főzelékek épp úgy mint kitűnő egytál ételek és a gyümölcs is rendszers.  Zsidó Szeretetszolgálat lévén 2 kóser konyhai alapszabályt betartunk: sertéshúst nem tartalmaznak az ételeink és a tejet nem keverjük a hússal, azaz  tejet, tejszármazékot nem használunk. Így az ételeket tejérzékenyek is fogyaszthatják, kizárólag növényi eredetű tejszínt és tejfölt használunk fel a főzés során.

A menüben jelenlévő ételeket folyamatosan változtatjuk az idényeknek és a vendégek visszajelzéseinek megfelelően. A rengetek pozitív visszajelzés megerősítette abbéli szándékunkat, hogy megnyíljon a második számú népkonyhánk a VII. kerület Murányi u. 2. szám alatt.

Mindenkit szeretettel várunk a hozzá a közelebbi népkonyhánkon.

A népkonyhánk igénybevétele ingyenes, azonban törvényi előírásnak megfelelően egy regisztráció szükséges. A regisztráció után minden vendégnek, aki nálunk étkezik, aláírásával kell igazolnia a jelenlétét. Csak 18 éven felül TAJ kártyával rendelkezők vehetik igénybe.

Vannak olyan vendégeink, akik akadályoztatva vannak, hogy elvigyék az ebédet, így számukra is van lehetőség: egy egyszeri meghatalmazás kitöltésével átadjuk a kijelölt meghatalmazottnak (családtag, barát, szomszéd) az ételt, így senki nem marad ebéd nélkül.

Népkonyháink:

VIII. Baross u. 81.

VII. Murány u. 2.  (Verseny u / Murány u sarok)

Népkonyhai nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig 10-13 óra között.

Kérdés esetén kérje munkatársaink segítségét hétfőtől péntekig:

Ujvárossy Judit         +36 30 923 96 15

Zsidákovics László   + 36 30 945 07 37

Népkonyháinkon a maszk használata kötelező, hiányában nem tudjuk beengedni a vendégeket! Megértésüket köszönjük!

Heti menükért látogasson el a Facebook oldalunkra:

https://www.facebook.com/cedek.szeretetszolgalat

 

Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni ingyenes népkonyhai szolgáltatásunkat, töltse ki a jelentkezéslapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot: