Februári melegétel osztás

Ötszáz adag sóletet, kenyeret, gyümölcsöket és meleg teát osztott ki jótékonysági akciójának keretében, február 3-án, szerdán a CEDEK, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség szeretetszolgálata. Az ételosztáson – melyet most második alkalommal szervezett meg a szeretetszolgálat – sokszáz nehéz sorsú budapesti juthatott hozzá egy-egy adag finom, tápláló sólethez.

Február 3-án, szerdán önkéntesei, illetve az EMIH ifjúsági szervezetének, az ATID tagjainak segítségével – a decemberi első alkalom után – újabb nagyszabású ételosztást tartott a Felvonulási téren, az 56-os emlékmű mellett. Az esemény keretében ötszáz adag sólet, friss kenyér, forró tea és gyümölcs került kiosztásra.

A szerdai esemény is rávilágított a civil kezdeményezések jelentőségére, arra, hogy égető szükség van ma Magyarországon a nélkülözők ellátására, és a nehéz élethelyzetben levők számára minden egyes nyitott szívvel felajánlott segítség komoly értékkel bír. A tavaly decemberi első alkalom után most másodszor került sor a CEDEK által szervezett melegétel-osztásra. A szervezet tervei szerint 2016-ban minden egyes hónapban rendez majd hasonló eseményt a rászorulók megsegítésére.

Márciusban folytatjuk az ételosztást. Részletek hamarosan.

További információért hívják a +36 30 352 0088-as telefonszámot.

Minden segítség számít!