Vityapusztai gyermekek öröme

Decemberben kaptunk egy levelet, amiben egy Somogyváron élő kedves hölgy segítséget kért tőlünk, nem magának, hanem 6 gyermeknek, akik nagyon rossz szociális körülmények között élnek Vityapusztán, Somogyvár egyik településrészén. A hölgy egy nagymama, akinek az unokája egy iskolába jár ezekkel a gyerekekkel, így figyelt fel Rájuk, pontosabban  hátrányos helyzetükre.

Hanukai adományküldésünk során nekik is nagy örömet tudtunk okozni az ünnepekre. Egy lelkes önkéntesünk jelen volt, amikor a rengeteg adomány megérkezett a 6 kisiskoláshoz és láthatta arcukon az őszinte boldogságot. A gyermekek kaptak sok finomságot, amiket a Pagony közért ajánlott fel, szép bögréket a D&D Gifts and Merchandising Kft jóvoltából, száraz tésztát a Bácsi Tészta Kft adományából és sok szép ruhát, cipőt, játékot, amelyeket egyéni adományozóinknak köszönhetünk!

Hálásan köszönjük mindenkinek, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ezek a gyermekek és családjaik boldogan éljék meg az ünnepeket!

Szeretnénk folyamatosan támogatni Őket, amennyiben szeretne segítséget nyújtani Nekik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ne feledd: Minden segítség számít!

További információért hívják a +36 30-352-00-88-as telefonszámot.

Minden segítség számít!