Alsózsolca – egy autista kislány Natália története

Március 15, a ’48-as szabadságharc megemlékezéséről szól de nekünk, a CEDEK Szeretetszolgálatnak a segítségről is.

Hétfőn érkezett a hír, hogy Natália és családja bajban van. A 14 éves autista lány, testvérével és édesanyjával él a borsodi Alsózsolcán. Az iskolába járását egy szállító cég oldotta meg, azonban a cég decemberi megszűnésével a kislány iskolába járása és tanulmányainak folytatása is megszűnt. Azóta a Nő a Siker (NAS) Alapítvány segíti a kislány iskolába járását, azonban a család helyzete egyre rosszabb. Natália édesanyja mindent megtesz a gyerekekért de egyedül nem bírja. A bútorok cserére szorulnak, szinte minden jól jön. Szükségük lenne egy működő gáztűzhelyre, konyhabútorra, szőnyegre, ágyneműre és új ágy lenne a legfontosabb a családtagok részére.

Csodálatos miskolci csapat, budapesti támogatással szerdán érkezett rengeteg adománnyal. Tartós élelmiszer, friss pékárú hús és rengeteg ruha, műszaki cikk került a családhoz az felajánlóktól.

Natália divattervező szeretne lenni, imádja az ékszereket és az ásványokat, kedvence a rózsakvarc. Megígértük neki hogy legközelebb sok-sok ékszerrel jövünk.

Amennyiben teheti, támogassa Ön is a családot. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen.

További információért hívják a +36 30 352 0088-es telefonszámot, vagy írjon nekünk: segitseg@cedek.hu

Minden segítség számít!