Segítsünk Katinak, az éberkómában fekvő anyukának

Kati a műtét előtti időben

Kati, 5 éve kómában

2016 nyarán kezdtük el támogatni Katikát, a fiatal édesanyát, aki már lassan 5 éve éberkómában fekszik. Édesanyja éjjel-nappal ápolja, két kisgyermekével azóta nem tudja a kapcsolatot tartani. Története megrendítő. Az édesanya mindent megtesz, hogy javuljon az állapota Katinak, de ez azzal jár, hogy nem tud elmenni dolgozni, hiszen Kati 24 órás felügyeletet igényel. Anyagi helyzetük teljesen megromlott, víz, gáz és alapvető dolgokat sem tud már fizetni Éva, az anyuka.

Decemberben rengeteg felajánlás érkezett, amiből új tűzhelyet tudott venni Éva, hogy a speciális étrendet meg tudja főzni Katinak.

Most ismét a segítségünket kérte: egy professzor érkezik Magyarországra, aki egy speciális eljárással műtét nélkül „kiegyenesítené” Kati végtagjait (most görcsben van az egész teste), csak fel kellene hozni Barcsról őket. A szállítás mentőautóval történne, melynek költsége 228 000 Ft.

Amennyiben lehetőséged van akár 1000 Ft-al is segíteni, kérlek a lenti gomba kattintva tedd ezt  meg. Minden segítség számít! Fogjunk össze, adjunk egy esélyt.

Köszönjük a felajánlásokat!

Ha összegyűlik a pénz, és sikerül Katit felhozni Barcsról Budapestre, akkor tájékoztatunk benneteket a műtét eredményéről

Kati kómában

További információért hívják a +36 30 352 00 88-as telefonszámot, vagy írjon nekünk: segitseg@cedek.hu

Minden segítség számít!