Segítségnyújtás

A mélyszegénységben élő, éhező gyermekek száma hazánkban nő leggyorsabban az Európai Unió tagországai közül. De nem csak a gyermekek nem jutnak rendes ételhez, hanem azok sem, akik az utcán élik mindennapjaikat.

Összegyűjtjük és eljuttatjuk oda, ahol a legnagyobb szükség van rá. Várjuk tartós élelmiszer felajánlásaikat (liszt, cukor, olaj, kakaó, tartós tej, stb.) vagy bármilyen élelmiszer, ami fogyasztható.

Minden évszakban fontos, hogy megfelelő ruhában járjunk. Sokan nem tudnak mit kezdeni a már megunt, de jó állapotban lévő ruháikkal. Várunk minden olyan jó minőségű, ép ruhát, cipőt, kabátot vagy akár plédet, takarót, amit eljuttatunk azokhoz a rászoruló családokhoz, idősekhez, akik életét megkönnyítjük ezzel.

Összegyűjtjük és eljuttatjuk a legmegfelelőbb helyre: lehet ez koraszülött csecsemőknek egy nagy bőrönd ruha vagy akár a hajléktalanoknak cipő, kabát. Mindig megtaláljuk a helyet, ahol szükség van rá.

Amennyiben segítségre van szüksége írjon nekünk emailt vagy Facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/cedek.szeretetszolgalat

segitseg@cedek.hu

Ha ruhát szeretne kérni, fontos, hogy írja meg a méreteket, cipő esetén lábméretet, illetve hogy női vagy férfi ruhára van szükség. Csak pontos méret esetén tudunk segíteni. A levélnek tartalmaznia kell: Név Cím: irányítószám, város, utca, házszám telefonszám.

Adományaikat leadhatják minden hétköznap raktárunkban:

1083 Budapest, Szigony u. 5. Telefonon: +36 30 352 0088

Illetve jelezzék e-mailen:

E-mailen: adomany@cedek.hu

Minden adomány számít!