ADOMÁNYBOLT

ÚJ KORSZAK KEZDŐDIK AZ ADOMÁNYBOLT ÉLETÉBEN

Átmenetileg bezárja kapuit a CEDEK EMIH Izraelita Szeretetszolgálat Baross utcai adományboltja. A 2017 májusa óta működő bolt technikai és szervezeti átalakulása elősegíti azt, hogy az újranyitás után még hatékonyabban folytatódhasson a rászorulók segítése.

A CEDEK EMIH Izraelita Szeretetszolgálat adományboltjába rendszeresen betérhetnek azok, akiknek tiszta ruhára, a mindennapi élethez szükséges eszközökre, könyvekre van szükségük. A jó állapotú ruhák, háztartási eszközök, könyvek, játékok megosztása mellett az adományozók és a rászorulók között értékes emberi kapcsolatok is kialakulhatnak. Az így létrejött emberi közösség éppen olyan fontos érték, mint a tényleges segítségnyújtás.

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) ezúton is megköszöni mindazoknak a munkáját, akik eddig hozzájárultak a bolt működéséhez, ruha-, könyv- vagy eszközadományaikkal segítettek rászoruló embertársaikon, illetve pénzadománnyal támogatták a CEDEK munkáját.

A Baross utcai adománybolt a technikai és szervezeti megújulás után hamarosan újra megnyitja kapuit. Az átalakítás azt a célt szolgálja, hogy a rászorulók még több segítséget kapjanak azoktól, akik ennek a különleges közösségnek önkéntes tagjaivá szeretnének válni.

Minden segítség számít!

1083 Budapest, Baross utca 61.

Nyitva tartás:

H-CS: 09.00–16.00
P: 09.00–16.00