Októberi szociális ételosztás

Október 26-án, a hűvös beköszöntével, visszatértünk a kóser marhahússal készült sólethez ételosztásunk alkalmával. A friss kenyérről ismét a Semes Kóser Pékség gondoskodott, a gyümölcsről pedig a Lőric Piac.

Önkénteseink nem csak ételt osztottak, de lelki táplálékkal is szolgáltak: a beszélgetés ugyan olyan fontos a rászorulók részére, mint a fizikai táplálék. A hideg közeledtével még kiszolgáltatottabbak a hajléktalanok. Hajléktalan szállóra félnek bemenni sokan, mert, ahogy elmondták, “még a zoknit is lelopják rólunk.”

Ha Ön is szeretne segíteni a bajba jutott embereknek, csatlakozzon hozzánk Önkéntesként, vagy juttassa el adományát hozzánk: plédek, takarók, meleg ruházat, zokni, kabát.

A mélyszegénységben élő, éhező gyermekek száma hazánkban nő leggyorsabban az Európai Unió tagországai közül. De nem csak a gyermekek nem jutnak rendes ételhez, hanem azok sem, akik az utcán élik mindennapjaikat. Élelmiszergyűjtéssel és melegételosztással segítünk az éhezőknek.

Összegyűjtjük és eljuttatjuk oda, ahol a legnagyobb szükség van rá. Várjuk tartós élelmiszer felajánlásaikat (liszt, cukor, olaj, kakaó, tartós tej, stb.) vagy bármilyen élelmiszer, ami fogyasztható.

További információért hívják a +36 30 352 00 88-as telefonszámot.

Minden segítség számít!