Az ukrajnai menekülteknek segít a CEDEK

CEDEK EMIH Izraelita Szeretetszolgálat közreműködésével két szálláshelyet rendezünk be menekültek számára, melyek akár hosszabb távú tartózkodásra is alkalmasak. Az egyik Budapesten, egy korábban panzióként működő, 10 szobás ingatlan, a másik a keleti határnál található.

Fontosnak tartjuk, hogy célzott gyűjtést szervezzünk a válság idején, így folyamatosan frissítjük Facebook oldalunkon azt a listát, melyet a menedékházba várunk. Menekültek között nagyon sok kóser háztartást vezető család van, ezért fontos számukra a kóser ellátás, ehhez pedig anyagi támogatásra van szükségünk.

HOGYAN SEGÍTHET

Tárgyi adományozás

Szeretetszolgálatunk tevékenysége rendkívül széles spektrumot fed le, ezért biztosak vagyunk abban, hogy az Ön vállalkozása által felajánlott tárgyak valakinek nagy segítséget nyújtanak majd a jövőben. A különböző tárgyi eszközök felhasználásnak érdekében kérjük, Önöket, hogy kizárólag jó állapotú termékek adományozását tegyék elérhetővé számunkra.

Várjuk adományaikat – tartós élelmiszer, ruha, játék. Vegyék fel velünk a kapcsolatot a +36 30 352 0088-es számon vagy az adomany@cedek.hu e-mailcímen.

Pénzbeli támogatás

A pénzadomány talán a leghatékonyabb segítség, amelyet bármikor fel tudunk használni annak érdekében, hogy aki éppen rászorul, azt támogatni tudjuk. A CEDEK szervezeti felépítése és átlátható rendszere biztosítékot ad arra, hogy felajánlása azokhoz jusson el, akikhez Ön szeretné, vagy biztos lehessen abban, hogy adománya jó helyre kerül.

Egyszerűen adományozni: online adományhoz kattintson a bankkártya ikonra.

Szervezetünk számlaszáma: KDB Bank 13520405-13302010-00003395

Külföldről történő utalás esetén:

IBAN: HU76 1352 0405 1330 2010 0000 3395

SFIWT code: KODBHUHB