HOGYAN SEGÍTHET

Tárgyi adományozás

Szeretetszolgálatunk tevékenysége rendkívül széles spektrumot fed le, ezért biztosak vagyunk abban, hogy az Ön vállalkozása által felajánlott tárgyak valakinek nagy segítséget nyújtanak majd a jövőben. A különböző tárgyi eszközök felhasználásnak érdekében kérjük, Önöket, hogy kizárólag jó állapotú termékek adományozását tegyék elérhetővé számunkra.

Várjuk adományaikat – tartós élelmiszer, ruha, játék. Vegyék fel velünk a kapcsolatot a +36 30 352 0088-es számon vagy az adomany@cedek.hu e-mailcímen.

Pénzbeli támogatás

A pénzadomány talán a leghatékonyabb segítség, amelyet bármikor fel tudunk használni annak érdekében, hogy aki éppen rászorul, azt támogatni tudjuk. A CEDEK szervezeti felépítése és átlátható rendszere biztosítékot ad arra, hogy felajánlása azokhoz jusson el, akikhez Ön szeretné, vagy biztos lehessen abban, hogy adománya jó helyre kerül.

Egyszerűen adományozni: online adományhoz kattintson a bankkártya ikonra.

Szervezetünk számlaszáma: KDB Bank 13520405-13302010-00003395

Külföldről történő utalás esetén:

IBAN: HU76 1352 0405 1330 2010 0000 3395

SFIWT code: KODBHUHB

Szolgáltatás adományozás

Szervezetünk szívesen vesz minden olyan segítséget, amely a cég tevékenységéből adódik. Biztosak vagyunk benne, hogy a felajánlott szaktudást eredményesen tudjuk majd felhasználni a rászorulók segítésében.

Járuljon hozzá Ön is, hogy vállalatának szolgáltatásait közösen jó ügyek szolgálatába állíthassuk!

Küldjön e-mailt részünkre, megjelölve elérhetőségét és azt, hogy melyik területen tud segíteni: onkentes@cedek.hu

Adománybolt

2017 tavaszán megnyitottuk adományboltunkat a VIII. kerület, Baross utca 61-ben. Az ország minden pontjára küldünk adományokat, melyeket méretre válogatva küldünk. Azonban sok budapesti család, rászoruló életét is segíteni akartuk azzal, hogy ebben a boltban személyesen választhatják ki azt, amire igazán szükségük van: legyen az egy kabát, egy könyv vagy akár egy gyermekjáték. A boltban mindenki egységáron tud vásárolni. Mottónk: Akár hozol, akár viszel, jót teszel! Bárki leadhatja a már nem használt, de jó minőségű ruháit, háztartsái eszközöket, játékokakat vagy akár könyveket.
(Az adománybolt bejárata a Vajdahunyad utca felől.)