Családi segítségnyújtás

A gyermek- és családvédelem keretében gyermekjóléti szolgáltatásokat nyújt a szeretetszolgálat. Ezek kiterjednek a gyermekek beiskolázási nehézségeinek áthidalására, iskolai számonkérésre való felkészítésre, mint a sorsdöntő érettségi, napközbeni ellátásának támogatására.

Mivel a CEDEK fontosnak tartja az egyedülálló szülőknek nyújtott segítséget is, ezért a számukra kritikus időszakokban házi gyermekfelügyeletet, valamint napközis táborokat szervez.

A téli időszakban a legnagyobb anyagi megterhelést a fűtési költségek okozzák.

A CEDEK elkötelezett abban, hogy senki ne fázzon és soha ne merüljön fel a kérdés: ételt, gyógyszert vagy meleget szeretnénk? Ezért segítséget nyújt a fűtési nehézségek áthidalásában.

Tavasszal kampányt indít, hogy a dohos illetve penészes lakások tisztasági festést kapjanak, megelőzve komoly egészségügyi problémákat.

Szakképesítést igénylő munkához: pedagógiai képzettséggel, tanári végzettséggel, szociális munkában segíteni tudók vagy akár lakásfelújításoknál szakemberek jelentkezését várjuk. Amennyiben segítené munkánkat, kérem jelezzék nekünk.

Jelentkezés önkéntes munkára

Hírek