Hanukai adományküldés

Hanuka a fény ünnepe. A CEDEK Szeretetszolgálat hanuka alkalmából gyűjtést szervez, hogy segítsünk azoknak, akik a leginkább rászorulnak a támogatásunkra.

Kati, 4 éve kómában

Tavaly nyáron kezdtük el támogatni Katikát, a fiatal édesanyát, aki már 4 éve éberkómában fekszik. Édesanyja éjjel-nappal ápolja, két kisgyermekével azóta nem tudja a kapcsolatot tartani. Története megrendítő. Az édesanya mindent megtesz, hogy javuljon az állapota Katinak, de ez azzal jár, hogy nem tud elmenni dolgozni, hiszen Kati 24 órás felügyeletet igényel. Anyagi helyzetük teljesen megromlott, víz, gáz és alapvető dolgokat sem tud már fizetni Éva, az anyuka.

8+1 gyermek

Pest megyében van egy kis község, ahol él egy gyönyörű család. Anyuka 8 gyermekét nevelte egyedül, amikor megismerkedett férjével. Az ifjú férj vállalta a 8 gyermek nevelését majd egy csodálatos kis csöppség, házasságuk gyümölcse egészítette ki a családot. A gyerekek tehetséges sportolók, szorgalmas diákok, azonban egy dolog hiányzik az életükből: hogy mindig legyen mit enniük.

Decemberi faosztás

Miskolc mellett lévő Sajóbábonyban rengeteg nagycsaládos, nehéz helyzetű család él. Jól ismerjük őket, hiszen a miskolci önkéntes csapatunkat erősítik sokan. A téli időszak azonban hatalmas kihívás a nagycsaládok részére. Étel, fűtés, játék a gyerekeknek? Nehéz kérdés, ezért úgy döntöttünk, segítünk nekik: 30 család kap december 17-én, hanuka alkalmából egy hónapra elég tüzelőt.

Hírek

Ünnepi adományozás Álmosd falu rászoruló lakóinak

Debrecentől nem messze van egy kis falu, Álmosd, ahol közel…

9 gyermek kívánsága

9 gyermek a családban Hanukai adománygyűjtésünkre hihetetlen…

Hanukai adományküldés

Fény ünnepén egy kis melegség a családoknak Vasárnap,…