Hanukai adományküldés

Hanuka a fény ünnepe. A CEDEK Szeretetszolgálat hanuka alkalmából már második alkalommal gyűjtést szervez, hogy segítsünk azoknak, akik a leginkább rászorulnak a támogatásunkra.

Hallássérültek Tanintézete

Egy család mindig nagy kihívással néz szembe, hogy ha gyermeküknél kiderül, hogy valamilyen fogyatékossággal jön a világra. A szülők, nagyszülők mindent megtesznek azért, hogy ugyan olyan életet éljen csemetéjük, mint a többi kisgyermek, de mikor óvodába, iskolába kerülnek, jön az igazi kihívás. A Hallássérültek Tanintézetébe hallássérült, autista és különböző eredetű idegrendszeri problémákkal küzdő gyermek jár 3-tól 25 éves korig. A kertvárosi környezetben, családcentrikus, az egyéni képességekre, és tehetségekre alapozó tanítási módszer van. Azonban az iskolának az alapfeltételek megteremtése a kihívás:  táblafilc, nyomtató patron, szőnyeg. Alapfelszerelések, aminek beszerzéséhez szeretnénk mi is hozzájárulni.

3 kisfiú boldogsága


Üllőn él egy öt tagú család, három kisfiúval nagyon szerény körülmények között. Álmodni sem mernek ünnepekről, mert a három kisfiúból kettő tartósan beteg és örülnek ha a gyógyszereket ki tudják váltani. Mosógépük és babakocsijuk sincs, de a legnagyobb problémájuk a mindennapi élelem beszerzése. Hozzunk varázslatot az életükbe, csaljunk mosolyt az arcukra, legyenek játékaik, terítsük meg az ünnepi asztalukat süteményekkel, együtt menni fog!

Decemberi faosztás

Tavaly 1 nap alatt összejött a 30 sajóbábonyi családnak a felajánlás Mága Zoltán hegedűművész nagylelkű felajánlása révén. Idén a Prima Primisszima díjas Művész úr már az akciónk meghirdetése előtt felajánlotta a segítségét. Most a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti csücskében lévő Rozsály községben élőknek segítünk és 30 család kap december 17-én, hanuka alkalmából egy hónapra elég tüzelőt.

Hírek

Ünnepi adományozás Álmosd falu rászoruló lakóinak

Debrecentől nem messze van egy kis falu, Álmosd, ahol közel…

9 gyermek kívánsága

9 gyermek a családban Hanukai adománygyűjtésünkre hihetetlen…

Hanukai adományküldés

Fény ünnepén egy kis melegség a családoknak Vasárnap,…